Followers

Thursday, February 24, 2011

Medic : School Attack Part 2

24th February 2011 (WHAT??NOT AGAIN~!!)
----------------------------------------------------------------------------
muahaha..
sun saja je nak asingkan even hari ni..hehe..
sebab yang satu ni kinda special and meaningful for me..
huhu...
sebabnya??

SUN BUAT CERAMAH KESIHATAN DALAM BAHASA MANDARIN CHINESE DI SEKOLAH MENENGAH CINA~!!!

muahahahahahaha~~!!!

siyesly..
sun rasa bangga sangat2 sebab fasih dalam satu lagi bahasa..
tak sia2 kena rotan kat sekolah selama 9 tahun dari tadika sampai form 2..
all thanks to Tadika Cina Lee Rubber, SRJK(C) Lee Rubber di Gombak, dan tak lupa kat Sekolah Menengah Persendirian Chong Hwa, Jalan Ipoh...
thanks semua..
thanks cikgu2...
sayang korang...

sun dok bagi ceramah tentang kanser pangkal rahim dan vaksin yang dapat mengelakkannya - HPV Vaksin...
huhuhu..
yang paling buat sun terharu adalah respon students dan penghargaan dari mereka semua dan cikgu2..
thanks semua...

Mama, Ayah...
tau tak your anak bujang had been a great man now?
i wished you were there, tengok how i am in action...
sun nak korang rasa bangga dengan anak bujang korang ni...
sayang korang sangat2.....

guys..
ni sun sertakan sekali picture of me dalam action, means dalam ceramah okay?bukan berlakon siot~!hahahhaha
and sun jugak masukkan sekali some videos..
satu tu dirakam oleh Azam..high quality sebab kamera phone dia hebat2.. (N95 beb~!!)
satu lagi yang low quality tu dirakam oleh sun sendiri dengan cara diri sendiri..
huhu...
sun harap korang terhibur dengan post sun, pictures dan video dari sun ni..
thanks guys...
love you all....












video video video



A Guy Who's Changed Into A Better Man,
Sun Ihsan

No comments:

Post a Comment